Mentoring 

"One of the greates values of mentors is the ability to see ahead what others cannot see and to help them navigate a course to their destination." (John c. Maxwell)

Je wilt groeien, je weet waar je naar toe wilt.  Je merkt dat je medewerkers niet altijd mee kunnen met jouw denksnelheid of je niet goed begrijpen. Je weet precies wat je wilt maar toch loopt het niet lekker. Je loopt tegen je eigen grenzen aan of de grenzen van anderen. Je wilt het anders doen. Je wilt het beter doen. Soms pakt het niet uit zoals jij het wilt.  

Wij begeleiden je naar nieuwe doelen en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten  zodat jouw talenten gevoed worden en ten volle kunnen worden benut. Jij gaat nog beter functioneren zodat jij je doelstelling makkelijker haalt. Bovendien zullen je medewerkers je beter begrijpen. Hierdoor kun je je bedrijf versnelt en gepassioneerd verder uitbouwen.  

Mentoring is de manier om verborgen talenten naar boven te halen en samen met ons ga je dat inzetten om je bedrijf te laten expanderen. Wij laten je verder kijken dan wat op dit moment noodzakelijk is om je bedrijf te runnen. Hierdoor ga je mogelijkheden zien, creëren en kansen pakken. 


 

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Keuzes maken

Nu een half jaar verder en het lijkt alsof mijn leven in een versnelling is gekomen. Ik zie allerlei mogelijkheden om mijn bedrijf verder uit te breiden. Ik ben bezig om mijn rol binnen mijn bedrijf anders vorm te geven. Ik heb daar lang tegenaan gehikt maar nu een keuze gemaakt en op dit moment ben ik hier daadwerkelijk mee aan de slag!. Dank je wel Els zonder onze gesprekken was ik hier nooit toegekomen.

Peter V.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Visie

De mentoring gesprekken hebben mij enorm geholpen om keuzes te maken en ook daadwerkelijk aan de slag te gaan hiermee. Els stelde altijd precies de juiste vragen zodat ik de volgende stap kon maken. Els is absoluut een fijne gesprekspartner. Haar kennis over het ondernemerschap, leidinggeven en menselijk gedrag, waren voor mij van onschatbare waarde. Mijn visie op hoe het hoort is veranderd. Ik zie meer mogelijkheden door los te laten. Joyce W.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Toekomst

Ik ben gewend dat ik alles zelf bepaal. Els had al vaker het mentoring programma aangeboden maar ik vond dat ik dat niet nodig had. Ik loste alles zelf op. Maar toen vroeg Els waar ik over 5 en 10 jaar wilde staan met mijn bedrijf, heel eerlijk ik wist het niet en toen besefte ik dat het eigenlijk allemaal wel goed ging maar dat ik mijn enthousiasme had verloren gedurende de afgelopen jaren. Tijd voor een gesprek. Ik ben nog nooit zoveel te weten gekomen in zo'n korte tijd. Els heeft mij weer weten te inspireren zodat ik weer met plezier aan mijn bedrijf kan bouwen en hier weer toekomst in zie. Ik krijg steeds meer plannen en ideeën. Volgende week worden de contracten getekend om verder uit te bouwen. Ik kan iedereen aanraden om met Els in gesprek te gaan.

Anne Z.