Bedrijfs Consult

"He who can take advice is sometimes superior to him who can give it!"   (Erica Jong) 

Alweer iemand die het beter weet! jij hebt geen consult nodig je doet dit werk al jaren en dus weet je wat je doet. 

Juist op dat moment is het handig om iemand mee te laten kijken in je bedrijf.  Uiteraard weet je wat je doet en doe je het goed anders had je geen bedrijf. Natuurlijk weet een consultant het niet beter maar samen weet je wel meer! "1+1=3" 

Een gesprek met iemand die weet waar jij het over hebt geeft altijd nieuwe inzichten. Bij or-Els leggen wij haarscherp de vinger op de blinde vlek. Wij adviseren en begeleiden met de implementatie van alles wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Geen hoofdpijn dossiers alleen nog medewerkers die weten wat ze moeten doen en gaan voor het resultaat! 

Oplossingen liggen vaak voor de hand maar omdat je het druk hebt en je in de waan van de dag wordt meegezogen lijken oplossingen ver weg! Het is onze expertise om dit te doorbreken. Samen lossen wij het op!  Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Perspectief

Het advies van Els was duidelijk. Het was niet waar we op hoopte. Wel gaf het een totaal ander gezichtspunt op onze situatie. Door voorzichtig te beginnen met enkele punten uit het advies zagen we al snel verbetering in het aantal opdrachten. De begeleiding van Els daarna heeft ons geholpen om enkele andere zaken ook aan te pakken.

Piet A. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Praktische oplossingen

Het advies had goede praktische oplossingen om mee aan de slag te gaan. Ik was vooral blij dat het allemaal werkbaar was. Het eerste waar we mee aan de slag gingen was minder succesvol.  Els heeft mij toch kunnen overtuigen om ook de andere adviezen op te volgen en uiteindelijk zijn we blij met alles wat we hebben ingevoerd en draaien we weer winst. Achteraf gezien denk ik dat we Els eerder hadden moeten inschakelen.

Johan C.   

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Samenwerken

Els gaf mij het advies om mijn samenwerking met mijn compagnon te ontbinden en zelfstandig verder te gaan. Ik was hier nogal boos over! Tijdens ons gesprek snapte ik wel hoe zij tot die conclusie was gekomen. Ik ben schoorvoetend naar mijn compagnon gegaan en hij was blij verrast toen hij hoorde van het advies. Els heeft ons daarna begeleid en ik doe nog steeds zaken met mijn voormalige compagnon.

Anja L.